• NL
Gepubliceerd: 08-12-2023, laatst gewijzigd: 08-12-2023

Stefan Kroese nieuwe voorzitter mProve

Stefan Kroese, voorzitter raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep, is per 8 december ook voorzitter van het samenwerkingsverband mProve. Kroese volgt Wim van Harten op die, na het bereiken van zijn termijn, het voorzitterschap van mProve overdraagt. 

Terugblik
“mProve heeft de afgelopen periode meer vaart en inhoud gekregen,” blikt Wim van Harten met voldoening terug. ”Er is een meerjarenstrategie met focus op passende, digitale zorg en arbeidsbesparende technologie. De ontwikkeling van dataplatform mPlify en het nieuwe Funxlab programma voor slimmer en leuker werken in de zorg, geven hieraan een belangrijke impuls. Qua governance staat mProve nu ook stevig. We hebben inmiddels een bureau voor wetenschappelijke samenwerking en projectondersteuning. Al met al een mooi fundament om op verder te bouwen. Ik wens Stefan Kroese als nieuwe voorzitter veel succes toe.”

Toekomst
Stefan Kroese vindt het een eer om het voorzitterschap van mProve op zich te nemen en kijkt uit naar zijn termijn. ”mProve is een prachtig samenwerkingsverband dat al veel heeft bereikt en opgeleverd. We versterken elkaar door van elkaar te leren, resultaten te delen en de beste aanpak over te nemen. mProve is bij uitstek geschikt om als aanjager van vernieuwing de zorgtransformatie te versnellen. We moeten samen op zoek naar slimme oplossingen voor morgen. Ik ben ervan overtuigd dat we hier met mProve een impactvolle bijdrage aan kunnen leveren met digitale, passende zorg en arbeidsbesparende technologie. Daar zet ik mij de komende twee jaar graag en met veel plezier voor in.”

Over mProve
mProve is het innovatieve netwerk van zeven topklinische ziekenhuizen- Albert Schweitzer ziekenhuis, Isala, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Noordwest Ziekenhuisgroep, Máxima MC, Rijnstate en Zuyderland. Samen bundelen wij onze krachten om patiënten dagelijks merkbaar betere zorg te bieden.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws