• NL
Gepubliceerd: 28-11-2017, laatst gewijzigd: 28-11-2017

Verhuizing en uitbreiding poli Texel

Noordwest Ziekenhuisgroep neemt op 1 december twee nieuwe spreek-onderzoekskamers in gebruik  in Gezondheidscentrum De Zandkoog aan de Pontweg 106 te Den Burg. Met de verhuizing wordt ook het zorgaanbod uitgebreid. Via de zij-ingang is de afdeling rechtstreeks bereikbaar.

Aanleiding

Al enige tijd werd gezocht naar een alternatief omdat de spreekuurlocatie op de Keesomlaan niet meer aan de eisen voldeed. De gynaecologen en dermatologen houden al enige jaren spreekuur in De Zandkoog. Na het vertrek van de kindertandartspraktijk Worldkids bij de Zandkoog, zijn nu alle poliklinische spreekuren gecentraliseerd op 1 locatie en in eigen ruimtes.

Uitbreiding

Naast de reeds bestaande spreekuren breiden we het zorgaanbod uit. De internisten starten met een tweewekelijks spreekuur. De verpleegkundig specialist oncologie zal eens per maand spreekuur draaien waarbij zij deels patiënten ziet voor de interne oncologie en deels voor de urologie (patiënten met prostaatkanker). De verpleegkundig specialist oncologische chirurgie zal borst (mamma-) en darm (colon) kanker patiënten in de follow-up controles gaan zien. Deze patiënten moeten vaak vooraf aan een policontrole voor een foto/ onderzoek naar het ziekenhuis en komen vervolgens een aantal dagen later voor de uitslagen op de poli. Dit 2e bezoek kan nu voor deze patiëntengroepen op Texel plaatsvinden.

Volledig aanbod

De patiënten op Texel kunnen vanaf 1 december in de polikliniek terecht voor  dermatologie, kindergeneeskunde, orthopedie, gynaecologie, cardiologie, revalidatie, oncologie en interne geneeskunde. 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws