• NL
Gepubliceerd: 14-06-2018, laatst gewijzigd: 14-06-2018

Freya Pluim voor fertiliteitszorg

Freya, de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft de vakgroep gynaecologie in Den Helder en Alkmaar opnieuw een Pluim toegekend. De gynaecologen ontvangen de Freya Pluim voor 2018-2019 vanwege de goede fertiliteitszorg die zij leveren. Naast het inzichtelijk maken van de fertiliteitszorg, draagt de toekenning van de Pluim ook bij aan transparantie en kwaliteitsverbetering van de zorg.

Monitor Fertiliteitszorg
Het toekennen van de Freya Pluimen maakt onderdeel uit van de Monitor Fertiliteitszorg. Deze tool biedt patiënten de mogelijkheid om de kliniek/het ziekenhuis te kiezen die het beste past bij hun persoonlijke wensen en eisen. De patiënt kan zijn keuze baseren op zaken als reisafstand, behandelaanbod, kwaliteitskeurmerk en het aantal behandelingen dat wordt uitgevoerd.

Criteria
Om in aanmerking te komen voor de Pluim moet de fertiliteitszorg voldoen aan verschillende criteria. Deze zijn in overleg met betrokken beroepsgroepen zoals gynaecologen, fertiliteitsartsen en embryologen opgesteld.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws