• NL
Gepubliceerd: 22-06-2018, laatst gewijzigd: 21-11-2018

Aanmeldzuilen bij Noordwest

Vandaag hebben wij ons nieuwe elektronisch patiëntendossier in gebruik genomen. Tegelijkertijd is er een nieuw aanmeldsysteem geïntroduceerd. Patiënten die voor een polikliniekafspraak het ziekenhuis bezoeken, melden zich vanaf nu aan bij een aanmeldzuil.

Aanmelden met identiteitsbewijs
Heeft u een afspraak bij een polikliniek op locatie Alkmaar of Den Helder van Noordwest Ziekenhuisgroep? Dan meldt u zich voortaan aan via de aanmeldzuilen. Aanmelden gebeurt in 2 stappen. Bij de ingang van het ziekenhuis meldt u zich met een geldig identiteitsbewijs aan bij een zuil. Hier ontvangt u een dagticket. Met dit dagticket meldt u zich vervolgens bij een zuil op de polikliniek. Bij de ingang zijn gastvrouwen en –heren aanwezig om hulp te bieden.
Op de overige locaties blijft de aanmeldprocedure voorlopig ongewijzigd.  Dit gaat om Schagen, Heerhugowaard, Texel, Limmen en Noordwest Pijncentrum.

In 1 keer alle gegevens checken
Met behulp van de aanmeldzuilen worden in één keer de gegevens van de patiënt gecheckt zodat de logistiek op de polikliniek soepeler verloopt. Een groot voordeel voor u als patiënt is dat u op het dagticket direct ziet wat de wachttijd voor uw afspraak is. Ook hoeft u niet meer in de rij te staan bij de balie van de polikliniek. 

Meer informatie over het gebruik van de aanmeldzuilen is te vinden op: www.nwz.nl/aanmelden 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws