• NL

Bent u bezoeker van ons ziekenhuis? Dan heten wij u van harte welkom. Voor patiënten is het bezoekuur een belangrijk moment van de dag.

Bezoektijden

Bezoek ontvangen is erg leuk, maar het kan ook vermoeiend zijn. Vooral voor mensen die pas zijn geopereerd, een onderzoek achter de rug hebben of ernstig ziek zijn. Rust is voor hen belangrijk voor het herstel. Lees de actuele informatie op de webpagina bezoektijden.

Stuur een wenskaart

Verras een patiënt en stuur online een echte wenskaart! We zorgen samen met Cards to care en PostNL dat uw kaart bij de patiënt wordt bezorgd. Meer informatie vindt u op de pagina Stuur een wenskaart

Huisregels

We streven naar een omgeving, waar iedereen zich prettig kan voelen. Daarom hebben we huisregels opgesteld. Voor u als bezoeker gelden deze regels ook. Lees onze huisregels

Onze services

Wilt u een hapje eten? Of wilt u nog een cadeau kopen? Lees alle voorzieningen die we u in Noordwest Ziekenhuisgroep bieden.

Voedingsmiddelen meenemen

Uiteraard mag u etenswaren meebrengen op uw bezoek. U begrijpt dat het ziekenhuis zich aan strikte hygiëneregels houdt.

In de patiëntenkoelkast kunt u kleine pakjes drinken bewaren. Zet wel even de naam van de patiënt op de verpakking. Vlees, vis of zuivel is minder geschikt om mee te nemen. Dit moet worden opgegeten binnen twee uur nadat het uit de koeling is gehaald. Noordwest Ziekenhuisgroep is niet verantwoordelijk voor eventuele schadelijke gevolgen van producten, die bezoek meeneemt van buiten het ziekenhuis.

Onze medewerkers mogen geen meegebrachte voedingsmiddelen bewaren of opwarmen. U zorgt zelf voor weggooiborden, -bekers en -bestek. De afdelingskeuken is alleen toegankelijk voor medewerkers.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Bezoekersinformatie