• NL
 Description

We zijn voor bijna al onze dagelijkse bezigheden afhankelijk van onze handen. Daarom kan een ogenschijnlijk kleine afwijking of letsel aan uw hand of pols grote gevolgen hebben voor werk, hobby en sport.

Bekijk het overzicht van veel voorkomende aandoeningen van de hand en pols.

Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar heeft specialisten in huis voor alle (zenuw-) aandoeningen aan de hand, vingers en pols. Hun deskundigheid bundelen zij in een gemeenschappelijk spreekuur. Handchirurgen (in de handchirurgie gespecialiseerde plastisch chirurgen of orthopedisch chirurgen), reumatologen, revalidatieartsen, radiologen, handtherapeuten en ergotherapeuten werken samen om u de beste zorg en behandeling te kunnen geven.

Verwijzing naar polikliniek hand- en polszorg
Bij klachten aan hand, vingers of pols kan uw huisarts of specialist u naar onze gespecialiseerde polikliniek verwijzen.

Gemeenschappelijk spreekuur (onestopshop)
De deskundigheid en ervaring van onze specialisten is gebundeld in een gemeenschappelijk spreekuur. Op 1 dag heeft u een afspraak met een gespecialiseerd handchirurg die op afroep een handtherapeut of revalidatiearts kan inschakelen bij de behandeling. Zo krijgt u op dezelfde dag direct de diagnose en een behandelplan.

Hoge kwaliteit
Onze handchirurgen zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van hand- en polsklachten. Enkelen zijn hiervoor Europees gecertificeerd.

Door de complexe bouw is de hand een kwetsbaar orgaan. Het fijne samenspel van handbeentjes, gewrichten, pezen en zenuwen in de hand maakt handchirurgie specialistenwerk!

 

 

Contact met Hand- en polszorg

Polikliniek 072 - 548 2000 Locatie: 039, balie A8:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag

Wachttijden

 onderzoeken
Geen onderzoeken gevonden.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Hand- en polszorg