• NL
 Description

Heeft u last van slaapproblemen zoals slecht slapen, snurken of slaapwandelen? In de slaapkliniek van Noordwest Ziekenhuisgroep in Noord-Holland kunt u terecht voor onderzoeken en behandeling van: 


Behandelteam slaapkliniek
Onze gespecialiseerde neurologen, KNO-artsen en longartsen vormen samen een multidisciplinair team. Dit team bespreekt maandelijks de resultaten van slaaponderzoeken en stelt gezamenlijk een behandelplan voor u op. Als dat nodig is betrekken zij ook een diëtist, kaakchirurg, psycholoog of fysiotherapeut bij het overleg. De neuroloog is eindverantwoordelijk binnen dit multidisciplinaire team. 

Afspraak maken voor de slaapkliniek 
Na verwijzing door uw (huis)arts, maakt u zelf een afspraak voor een bezoek aan onze slaapkliniek. Afhankelijk van uw klachten is dit bij de polikliniek KNO, neurologie of de hart-long polikliniek. Geeft u bij het maken van een afspraak aan dat het om een verwijzing naar de slaapkliniek gaat. Lees meer algemene informatie over een bezoek aan onze slaapkliniek.

Slaapdagboek
Om uw slaapklachten goed te kunnen onderzoeken is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw slaappatroon. In een slaapdagboek houdt u één week lang een aantal aspecten van slaap bij. U kunt het slaapdagboek downloaden en afdrukken om in te vullen. Neem het ingevulde slaapdagboek mee naar de afspraak met uw arts.

 

 

 

Contact met Slaapkliniek

Hart-long polikliniek 072 - 548 2700 Locatie: 1388:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag
Polikliniek KNO 072 - 548 3150 Locatie: 0178:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag
Polikliniek neurologie 072 - 548 3000 Locatie: 111/1128:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag

Wachttijden

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Slaapkliniek