• NL
 Description

Wie als gevolg van ziekte of een ongeluk met een stoma door het leven gaat, moet daar ongetwijfeld aan wennen. Of u nu kortstondig een stoma draagt of blijvend: het is emotioneel ingrijpend. Ook zult u stuiten op praktische gevolgen, zoals de verzorging van de stoma en de invloed op privéleven en werk.

Uw aanspreekpunt
De gespecialiseerde verpleegkundigen van de stomapolikliniek ondersteunen u hierbij. Zij zijn uw vaste aanspreekpunt, zowel vóór de operatie (waarbij u een stoma krijgt) als daarna. In geval van een blijvende stoma, zien zij u eens per jaar op hun spreekuur. Doen zich tussentijds problemen voor of heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd een beroep op hen doen. Bel naar de stoma polikliniek in Alkmaar of Den Helder. Is de voicemail ingeschakeld, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. De stomaverpleegkundige neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kwaliteit van zorg
Het team stomazorg heeft van de Nederlandse Stomavereniging twee vinkjes kregen: één voor de colo- of ileostomazorg en één voor de urinestomazorg. Een vinkje betekent dat de zorg die het ziekenhuis biedt, goed is georganiseerd op de aspecten die de Nederlandse Stomavereniging belangrijk vindt en is bedoeld als ondersteunende informatie voor toekomstige patiënten. Bekijk de stomazorgwijzer.


 

 

Contact met Stomazorg

Polikliniek 072 - 548 2690stomapoli@nwz.nl Locatie: 039, balie B8:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag
Polikliniek 0223 - 69 6901swd-zorg@nwz.nl Locatie: 168:30 - 16:30 uur maandag t/m vrijdag

Wachttijden

Wachttijd voorZiektebeeld/onderzoek/behandelingWachttijden
 Behandelingen
 onderzoeken
Geen onderzoeken gevonden.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Stomazorg