• NL
dr. A.A.C.M. (Ton) Heestermans
Functie
cardioloog
Aandachtsgebied
cardiale beeldvorming en interventiecardiologie (dotteren)
Opleiding
Geneeskunde, Katholieke universiteit Leuven in België; Cardiologie, St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein; Interventiecardiologie, Isala klinieken in Zwolle.
BIG-nummer
19050404201
Afdelingen

 

‘Wat mijn vak bijzonder maakt is dat ik elke dag mensen help om hartproblemen op te lossen of leefbaar te maken. Ik ben met name gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met een hartinfarct en in alle aspecten van dotteren. Samenwerken in een goed behandelteam vanaf de ambulance tot aan de hartrevalidatie voor de beste zorg bij een hartinfarct, dat geeft me veel voldoening. In het hart-long centrum van Noordwest Ziekenhuisgroep streven we naar de beste patiëntenzorg. Dit gaat altijd gepaard met het onderzoeken van nieuwe behandelmethoden en optimaliseren van de organisatie. Het proces van vinden en toepassen van betere behandelingsmethoden is voor mij een inspiratie voor elke dag!’

'Wanneer men wil genezen, is men reeds half gezond' (Seneca, romeins filosoof, staatsman en toneelschrijver 5 v.C. -65 n.C)

Promotie

Dr. Heestermans is gepromoveerd op het proefschrift: 'Antiplatelet therapy in myocardial infarction and coronary stent thrombosis' (Rijks Universiteit Groningen, 2010)

Publicaties

Bekijk het overzicht van publicaties van dr. Heestermans op PudMed.

 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: dr. A.A.C.M. (Ton) Heestermans