• NL
M.E.M. (Marceline) Eilert
Functie
verpleegkundig specialist
Aandachtsgebied
cardiologie: hartfalen, Hospital@Home, gezondheidsvaardigheden
Opleiding
Master of Advanced Nursing Practice
BIG-nummer
19920090930
Afdelingen

 

‘In 2021 heb ik de opleiding tot verpleegkundig specialist voltooid bij het hart-long centrum van Noordwest Ziekenhuisgroep. Binnen mijn aandachtsgebied cardiologie kan ik als verpleegkundig specialist veel betekenen voor de patiënt, denk aan een behandeling starten, klachten verhelpen, voorlichting geven en begeleiding geven. Het is heel veelzijdig en dat maakt het voor mij een prachtig vak!

Ik ben werkzaam voor ‘Hospital@Home’, waarbij ziekenhuispatiënten thuis worden behandeld. Hospital@Home is een samenwerking tussen Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep. Patiënten lopen in het ziekenhuis meer kans op het krijgen van complicaties, met name kwetsbare ouderen. Met ‘Hospital@Home’ streven we om patiënten korter op te nemen in het ziekenhuis en complicaties hiermee te voorkomen. Als verpleegkundig specialist ga ik bij patiënten thuis langs om de behandeling voort te zetten. Op dit moment behandelen we hartfalenpatiënten op deze manier, maar het streven is om dit uit te breiden naar andere cardiologische ziektebeelden (onder andere bij endocarditis en behandeling en begeleiding voor en na een openhartoperatie). 

Naast patiëntenzorg houd ik mij bezig met innovaties, geef ik scholing en doe ik onderzoek binnen mijn aandachtsgebied. Buiten mijn werk om heb ik een passie voor reizen, koken en films/series kijken.’ 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: M.E.M. (Marceline) Eilert