• NL
S.M. (Sanne) Louwen
Functie
optometrist
Opleiding
Optometrie HBO
Afdelingen

 

'Ik ben sinds oktober 2018 werkzaam als optometrist bij de Noordwest ziekenhuisgroep. Hier voor heb ik enkele jaren gewerkt als opticien en contactlensspecialist bij verscheidene optiekzaken.

Ik hou van persoonlijk contact, het bieden van goede service en het afleveren van een goed eindproduct. Sinds ik bij de Noordwest ziekenhuisgroep werk heb ik ook een ontzettende nieuwsgierigheid ontwikkeld voor wanneer het juist niet zo goed gaat met de ogen. Bij de Noordwest ziekenhuisgroep ben ik hoofdzakelijk bezig met het assisteren van de oogartsen tijdens de spreekuren. Het aanbod van hoge kwaliteit oogheelkundige zorg, de stimulerende sfeer en geweldige samenwerking binnen het team maken dat ik me hier helemaal thuis voel.

Graag wil ik mij verder ontwikkelen in de oogheelkundige zorg, en mijn ambitie is dan ook om physician assistant te worden met als aandachtsgebied oogheelkunde. Als physician assistant (PA) werk ik zelfstandig als medische zorgprofessional en kan ik taken overnemen van de medisch specialist.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: S.M. (Sanne) Louwen