• NL
L.M. (Laura) Rodenburg
Functie
mondhygiënist
Opleiding
Mondzorgkunde
Afdelingen

 

‘Sinds 2007 werk ik met veel plezier op de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en bijzondere tandheelkunde. Al sinds mijn tienerjaren heb ik interesse gehad voor het vak van mondhygiënist. Na een opleiding tot tandartsassistent heb ik besloten om door te leren tot mondhygiënist, zodat ik nog directer bij de zorg van de patiënt betrokken kan zijn.

Na stage te hebben gelopen in zowel een gewone praktijk, de gehandicaptenzorg en het ziekenhuis, heb ik besloten dat ik meer wil dan alleen werken in een gewone praktijk. Ik vind het zeer interessant om extra mondzorg te kunnen geven aan de diverse doelgroepen die ik in het ziekenhuis en tijdens mijn andere baan in gehandicaptenzorg elke dag tegenkom.

Werken in Noordwest Ziekenhuisgroep is door de samenwerking met de tandartsen en kaakchirurgen zeer afwisselend en elke dag blijf ik leren en groei ik verder in mijn rol als mondhygiënist. Een ander groot voordeel van het werken in Noordwest is het grote team met professionals die allemaal het gezamenlijke doel hebben om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: L.M. (Laura) Rodenburg