• NL
R.G. (Robin) Hulsebos
Functie
chirurg
Specialisatie
vaatchirurgie, breukchirurgie, laparoscopische chirurgie
Opleiding
Medisch Spectrum Twente, Universitair Medisch Centrum Groningen, vervolgopleiding Vaatchirurgie in het UMCG
BIG-nummer
59040720401
Afdelingen

 

Dr.Hulsebos is werkzaam als chirurg bij Chirurgen Noordwest. Dit is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Onze chirurgen kunnen op deze 3 locaties werkzaam zijn.

‘Na in eerste instantie te zijn opgeleid tot algemeen chirurg besloot ik in 2001 mij grotendeels te richten op vaatchirurgie. Ik heb daartoe in Groningen de vervolgopleiding gedaan. Vaatchirurgisch problemen hebben vaak een grote impact op het dagelijks leven. Het geeft mij veel voldoening om patiënten te helpen deze problemen op te lossen. De relatie die ik heb met patiënten is veelal intensief en voor een langere periode. Dit is voor mij een bijzonder aspect van het vak.

Naast de uitgebreide contacten met mensen heeft vaatchirurgie ook deels een erg technisch karakter. Soms zijn er meer manieren om tot een oplossing te komen. De uitdaging is om in overleg met de patiënt die beste oplossing te vinden. De operatietechnieken binnen het vakgebied vaatchirurgie worden continue verbeterd. Hierdoor lukt het tegenwoordig steeds beter om de ingrepen voor de patiënt minder groot te laten zijn.

Een leuke en goede ontwikkeling is dat mensen tegenwoordig meer en meer door een team worden behandeld. Daarbij werk ik intensief samen met bijvoorbeeld de interventieradioloog en de internist. Alles om mijn patiënten de beste (vaat)zorg te kunnen bieden.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: R.G. (Robin) Hulsebos