• NL
R.S.A. (Roel) Snijders
Functie
MKA-chirurg, implantoloog
Aandachtsgebied
aangezichtschirurgie, implantologie, slaapgeneeskunde
Opleiding
Tandheelkunde (1994-2001), Geneeskunde (2003-2007), specialisatie MKA-chirurgie (2007-2011)
BIG-nummer
19054344702
Afdelingen

 

'Met het team behandel ik veel patiënten. Het is iedere dag een uitdaging om elke patiënt de beste behandeling te geven. Een bezoek aan de kaakchirurg is vaak spannend, voor jong en oud. Ik neem de tijd om patiënten uitleg te geven en gerust te stellen. Daarna gaat de behandeling gemakkelijker en met veel minder spanning. Het geeft mij voldoening als de behandeling voor de patiënt zonder spanning is verlopen en het beste resultaat behaald is.

In mijn vakgebied heb ik mij gespecialiseerd in de aangezichtschirurgie (kaakcorrecties, cosmetische chirurgie van het gezicht), implantologie (plaatsen van implantaten in de kaak ter vervanging van eigen tanden/kiezen) en slaapgeneeskunde (behandeling van snurken en slaap-apnoe).

Nieuwe digitale ontwikkelingen zijn de toekomst, daarom maak ik gebruik van 3D planning voor kaakcorrecties. Bij 3D planning wordt met behulp van een computerprogramma een digitale kopie van de kaak gemaakt. Hiermee kunnen wij de geplande kaakcorrectie nabootsen. Zo kan de patiënt vooraf zien wat de veranderingen in het gezicht zijn.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: R.S.A. (Roel) Snijders