• NL
S.E. (Suzanna) Barten
Functie
kinderarts
Aandachtsgebied
neonatologie, neurologie, longziekten, allergologie
Opleiding
kindergeneeskunde
BIG-nummer
09054293401
Afdelingen

 

'Een brede interesse in kennis, wetenschap en authentieke mensen dreef me tijdens mijn geneeskundestudies al snel richting kindergeneeskunde. Na mijn opleiding in Leuven en Kaapstad, werkte ik een tijd in Zuid-Afrika en even in België, waarna ik in Noord- Holland terecht kwam. Ik vind hier naast een mooi en gezond leefgebied een moeder- en kindafdeling met een hecht en enthousiast medisch team met toegewijde medewerkers.

Ik vind het leuk om bij kinderen van alle leeftijden uit te zoeken waar ze mee geholpen moeten worden op een manier die het best bij hen past. Goede informatie en communicatie zijn daarbij essentieel. Als ouders en kinderen - naast goed medisch behandeld zijn -, zich in algemene zin ook goed behandeld voelen, ben ik blij. Een goede en goed toegankelijke zorg in de Noordkop vind ik belangrijk en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik ben vooral algemeen kinderarts op locatie Den Helder en Texel, maar mijn speciale aandacht gaat de laatste tijd vooral ook naar de allergologie. Er zijn steeds meer kinderen die last hebben van soms heel belangrijke allergieën. De kinderallergologie is volop in ontwikkeling en daar wil ik de kinderen in de omgeving mee de vruchten van laten plukken.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: S.E. (Suzanna) Barten