• NL
G. Verhave
Functie
internist-nefroloog
Specialisatie
nefrologie
Werkt in Noordwest Ziekenhuis sinds
2014
Opleiding
Geneeskunde, Universiteit van Amsterdam, AMC; Geneeskunde en Nefrologie, St Lucas Andreas ziekenhuis en VUmc in Amsterdam
BIG-nummer
69061744001
Afdelingen

 

‘Graag vertel ik u wat meer over mijn rol binnen Noordwest ziekenhuisgroep.

Ik ben werkzaam als internist met speciale interesse voor nierziekten, dialyse, nierstenen, hoge bloeddruk en ziekten van de bloedvaten.

Veelal worden patiënten tijdig door de huisarts naar mij verwezen voor onderzoek en specialistische behandeling. Veel van deze mensen voelen zich helemaal niet ziek, maar kunnen dat wel worden als hun ziekte niet tijdig wordt behandeld en gecontroleerd. Voorkomen is hierin vaak beter dan genezen!

Ik vind het een uitdaging om mijn patiënten optimaal te motiveren voor een behandelplan dat ik bij voorkeur samen met hen opstel. Dat is een proces van zorgvuldig luisteren, goede uitleg geven en vervolgplannen afstemmen op resultaten van onderzoek en behandeling. Soms betekent dit dat de patiënt moet starten met medicijnen, maar een gezonde levensstijl, voldoende bewegen en dieetadviezen spelen ook een belangrijke rol tijdens de behandeling.

Ik doe mijn werk met plezier in een prettige werkomgeving van een goed toegerust ziekenhuis!’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: G. Verhave