• NL
V. (Vlado) Brizar
Functie
cardioloog
Aandachtsgebied
beeldvorming
BIG-nummer
19050745701
Afdelingen

 

‘De cardiologie is een specialisme dat zich steeds meer uitbreidt. Inmiddels behandelen we een zeer grote variëteit aan aandoeningen, waarbij we steeds meer mogelijkheden voor diagnostiek en behandelingen hebben. Een patiënt blijft je patiënt van de eerste (poli)klinische kennismaking tot en met de behandeling en het nacontrole-traject. Met name dit gegeven vormde voor mij de drijfveer om te worden wat ik nu ben. Zo’n ‘holistische’ aanpak, alles zelf in handen te kunnen houden, vond ik terug bij Noordwest Ziekenhuisgroep.

Het vakgebied cardiologie blijft echter groeien en wordt te groot om alle (nieuwe) ontwikkelingen bij te kunnen houden. Het is daarom nodig dat we ons binnen het vakgebied richten op een bepaald aandachtsgebied. Om de patiënt van de meest optimale cardiologische zorg te kunnen voorzien, komt hij of zij daarom, anders dan vroeger, vaker in contact met meer dan één cardioloog. Mijn bijdrage aan deze ‘cardiologische zorg op maat’ ligt vooral in beeldvorming, waarbij ik mij op dit moment met name richt op MRI van het hart en CT van de kransslagvaten.

Werkend op zowel locatie Den Helder als Alkmaar, woon ik met mijn gezin ergens halverwege, en vind ik mijn ontspanning in heerlijke restaurantjes, muziek, film en theater.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: V. (Vlado) Brizar