• NL
dr. Ç. (Çagdas) Ünlü
Functie
chirurg
Specialisatie
vaatchirurgie
Opleiding
Opleiding tot Chirurg, Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam; Opleiding tot Vaatchirurg, St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein
BIG-nummer
19065699701
Afdelingen

 

Dr. Ünlü is werkzaam als chirurg bij Chirurgen Noordwest. Dit is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Onze chirurgen kunnen op deze 3 locaties werkzaam zijn.

'Tijdens mijn studie geneeskunde wist ik al dat ik chirurg wilde worden. Wat mij het meest aanspreekt in de chirurgie is dat het een praktisch en doelgericht vak is. Daarnaast is het een dynamisch en sociaal vak waarbij je intensief samenwerkt met andere specialisten.

Het merendeel van mijn tijd houd ik me bezig met de behandeling van vaatproblemen. Alle vaatproblemen (verwijdingen of vernauwingen) buiten het hart zijn voor de vaatchirurg. Het is daardoor een breed en interessant vak.

Bij vaatchirurgie hebben patiënten een chronisch probleem. Voor mij is het de uitdaging om deze patiënten zo lang mogelijk klachtenvrij te krijgen, want een goede kwaliteit van leven is belangrijk. De individuele patiënt staat centraal. Het helpt de patiënt als ik goede uitleg geef en hiervoor de tijd neem. Dan kan ik samen met de patiënt een persoonsgebonden beslissing nemen.'

Bijzonderheden

  • promotie: 'Outcome and treatment of acute diverticulitis' (14-10-2014)
  • bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV)
  • bestuurslid Congrescommissie Vaatdagen van de NVvV
  • bestuurslid beroepsbelangenvereniging van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH)
  • lidmaatschappen NVvV, NVvH en European Society for Vascular Surgery (ESVS)
  • publicaties Çagdas Ünlü op PubMed

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: dr. Ç. (Çagdas) Ünlü