• NL
J.P.T.F. (Jean Pierre) Ho
Functie
MKA-chirurg, implantoloog
Aandachtsgebied
implantologie
Opleiding
Tandheelkunde, Vrije Universiteit Amsterdam (ACTA); Geneeskunde, Vrije Universiteit Amsterdam (VUMC); Specialisatie MKA-chirurgie, Universiteit van Amsterdam (AMC)
BIG-nummer
69909684502
Afdelingen

 

'Wat ik mooi vind aan mijn vak als MKA-chirurg, is dat ik een van de meest opvallende delen van het lichaam mag beschouwen tot mijn werkterrein. Het is een gevarieerd vak, waarin ik werk met de harde structuren maar ook de weke delen. De patiënten bestaan zowel uit jonge kinderen als ouderen op leeftijd. Op het ene moment heb ik te maken met kerngezonde patiënten die bijvoorbeeld voor een verstandkiesverwijdering komen of het plaatsen van een implantaat. Op een ander moment bekommer ik mij om een doodzieke patiënt die een halsinfectie heeft opgelopen.

Het team van MKA-chirurgen binnen Noordwest levert een breed pallet aan MKA-chirurgische zorg op een hoog niveau. Van het verwijderen van wortelresten of kiezen tot aan het behandelen van complexe aangezichtsbreuken en kanker in het hoofd- en halsgebied. Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om mijn steentje bij te dragen en deel uit te maken van een ervaren en leuke groep MKA-chirurgen.

Belangrijk voor mij is om met vriendelijke medewerkers in een prettige sfeer te werken. Ik ben ervan overtuigd dat wij daardoor niet alleen kunde, maar ook rust en vertrouwen uitstralen naar de patiënt toe.

Naast mijn werkzaamheden binnen Noordwest, ben ik  werkzaam als MKA-chirurg in Amsterdam UMC. Hier houd ik mij naast de reguliere patiëntenzorg bezig met wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Iedere dag is een uitdaging, maar aan het eind van de dag heb ik altijd het gevoel dat wij als team (de artsen, verpleegkundigen en alle ondersteunende medewerkers op de afdeling) kwalitatief hoogstaande zorg hebben geleverd met een persoonlijk tintje.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: J.P.T.F. (Jean Pierre) Ho