• NL

Uw behandelend arts heeft u verteld dat uw behandeling meer dan een dag vraagt. Om u voor te bereiden op wat langer verblijf in ons ziekenhuis, vindt u hier alvast informatie over de gang van zaken bij een meerdaagse opname. Voor een volledige voorbereiding vindt u alle informatie in onze folder ‘Opname - Goed voorbereid naar het ziekenhuis’.

Neemt u in ieder geval niet teveel geld en geen waardevolle spullen mee. Noordwest Ziekenhuisgroep is niet aansprakelijk voor zoekraken, beschadigen of diefstal van kostbaarheden.

Verblijft u langer dan 3 dagen in ons ziekenhuis?

Lees dan deze tips om uw herstel te bevorderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld tips voor u over hoe u tijdens uw opname in beweging kunt blijven.

Gezond en duurzaam: vernieuwd voedingsconcept

Noordwest is gestart met een vernieuwd voedings/maaltijdconcept, vanaf december 2021 in eerste instantie op locatie Den Helder: 'Duurzame en gezonde voeding die sneller herstel en weerstand bevordert en bijdraagt aan u gezondheid, een vers, lokaal, seizoensgebonden en groenterijk aanbod'. Lees meer over eten en drinken tijdens uw opname.

 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Meerdaagse opname