• NL

Kom 8 juni naar de open dag bij Noordwest!

Ook zo benieuwd hoe het er binnen de muren van Noordwest aan toegaat? En wat de afdelingen precies doen? Of hoe de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Alkmaar vordert? Kom op 8 juni naar de open dag en neem een kijkje. Voor iedereen, jong en oud, is er wat te zien én te doen!

OK
Altijd al willen weten hoe een OK er van binnen uitziet en waar al die apparatuur voor is? In Alkmaar kun je de poliklinische OK bezoeken en in Den Helder bootsen we een OK na op het zorgplein , een interactieve markt in de centrale hal met allemaal kraampjes vol met informatie.

Testjes
Natuurlijk kun je veel beleven: van bloedsuikertestjes en handmassages tot een proeverij in de keuken waarbij je zelf kunt ervaren hoe smaakvol onze vegetarische maaltijden zijn.

Bouwplaats
Mogelijk heb je het hoogste punt van de nieuwbouw in Alkmaar al zien verrijzen. Er wordt hard gebouwd aan de eerste fase van het nieuwe ziekenhuis. Ook de hekken van de bouwplaats gaan tijdens de open dag open en iedereen die wil kan binnen in de nieuwbouw komen kijken.

Kom verder
Heb je interesse in een carrière in het ziekenhuis? Bezoek het werkgevers/opleidingsplein en kom verder!

Poppendokter 
Mist je favoriete knuffel een oog of is je pop ziek? Er is een poppendokter aanwezig die alle knuffels beter kan maken, dus neem je knuffel of pop mee!
    
Duurzaamheid
Noordwest vindt zorg voor de patiënt en voor de toekomst belangrijk. Daarom wil Noordwest het duurzaamste ziekenhuis van Nederland worden. Loop een rondje langs de groene initiatieven en zie hoe we de zorg duurzaam maken!

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op 8 juni tussen 11:00 – 15:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er is beperkt parkeergelegenheid aanwezig, dus kom op de fiets of met het openbaar vervoer. De bus stopt hier voor de deur.

Deelnemende afdelingen Den Helder
Welke afdelingen kun je allemaal bezoeken in Den Helder? Dit zijn: stoma-, wond- en decubituszorg, klinische neurofysiologie, gipskamer, poliklinische apotheek, kinderafdeling, neonatologie, Noordwest Academie, endoscopie, kraam/verloskunde, transferpunt, diabetesverpleegkundigen, huiselijk geweld en mishandeling, oncologie, dermatologie, inloophuis, inzage en afschrift en het patiëntenservicepunt, spoedplein en acute as, dagbehandelcentrum, centrale keuken, OK en anesthesie. 

Deelnemende afdelingen Alkmaar
Alle deelnemende afdelingen in Alkmaar: klinische neurofysiologie, hartcatheterisatiekamer (HCK), apotheek, dialyse, gipskamer, borstkliniek, oncologie verpleegafdeling en dagbehandeling, ’t Praethuys, kankerspoken, radiotherapie oncologisch centrum, dermatologie, psychomedische eenheid, vrijwilligersbureau, poliklinische apotheek, anesthesie, dagbehandeling chirurgie, acute as, longafdeling, Noordwest Academie, verkoeverkamer, poliklinische OK, Symbiant pathologie, endoscopie, transferpunt, neurologie/neurochirurgie, verloskunde, fysiotherapie, poli interne en diabetesverpleegkundigen, capaciteit (ACM), infectieziekten, kunst als medicijn (KAM), revalidatie, kinderkliniek, kosten en vergoedingen & inzage en afschrift, spreekuur seksualiteit bij oncologische aandoening, Vrienden van Noordwest en de centrale keuken.
 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Open dag