• NL

Het zorgverlenersportaal is een beveiligd portaal voor externe zorgverleners, zoals huisartsen, specialist ouderengeneeskunde of arts verstandelijk gehandicapten. Het geeft direct toegang tot het elektronisch patiëntendossier van Noordwest Ziekenhuisgroep. Met de UZI-pas en ZorgID kunt u via dit portaal delen van het medisch dossier van uw patiënt raadplegen. Denk hierbij onder andere aan diagnoses, uitslagen van onderzoeken, medicatie, allergieën, patiëntenbrieven.

Zonder vertraging
De gegevens van uw eigen patiënten zijn ‘real-time’ te raadplegen, dus zonder ingebouwde vertraging en geaccordeerd door de medisch specialist van het ziekenhuis.

Toestemming van uw patiënt
Inzage in het medisch dossier van uw patiënt kan alleen als uw patiënt hiervoor formeel toestemming heeft gegeven.

Om deze video te bekijken moet u eerst akkoord gaan met inschakelen van alle cookies.

Voorkeuren aanpassen

Nieuwe inlogmethode zorgverlenersportaal: ZorgID
Noordwest introduceert een nieuwe manier van inloggen in het zorgverlenersportaal: ZorgID. Wij vragen u vriendelijk om de Zorg-ID software te installeren op uw computer; volg daarvoor deze handleiding. ZorgID werkt in combinatie met de bekende UZI-pas en UZI-inloggegevens. Tot en met 30 april 2021 kunt u kiezen tussen inloggen met UZI of ZorgID. Na deze datum is alleen inloggen met ZorgID mogelijk.
Deze vernieuwing is nodig om het zorgverlenersportaal technisch up-to-date te houden. Ook is het met ZorgID mogelijk om browseronafhankelijk in te loggen vanaf zowel een Windows-computer als MacOS-computer. 
Heeft u vragen over ZorgID? Neem dan contact op met Zorgring via: servicedesk@zorgring.nl  (dienstverlening tijdens kantooruren).

Nog beter informeren
Met het zorgverlenersportaal wil Noordwest u nog beter informeren over de zorg die uw patiënten in Noordwest Ziekenhuisgroep ontvangen.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Zorgverlenersportaal