• NL

Momenteel kun je alleen een open sollicitatie sturen voor de functie van arts-assistent. Wij hebben geen mogelijkheden om open sollicitaties voor andere functies in behandeling te nemen.

Hoe werkt het?

Zodra wij je open sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, ontvang je automatische ontvangstbevestiging van ons. In deze ontvangstbevestiging staat tevens vermeld wat wij met je sollicitatie doen.

Bewaren van je gegevens

Indien wij je gegevens opnemen in ons portefeuillebestand, doen wij dit gedurende 1 jaar. Uiteraard met jouw toestemming. In het kader van de wet bescherming persoonsgegevens schonen wij na 1 jaar de portefeuille op.

Screening hepatitis B

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft een preventief hepatitis B-beleid dat we actief uitvoeren. Dit betekent dat nieuwe medewerkers die tot de groep ‘risicovormers’ behoren geen drager van het virus hepatitis B mogen zijn. Risicovormers zijn medewerkers die bij het verrichten van bepaalde werkzaamheden patiënten kunnen besmetten. Nieuwe medewerkers in de groep van risicovormers moeten daarom aantonen dat zij gevaccineerd zijn tegen hepatitis B. Als je dit niet kunt aantonen of je bent nog niet gevaccineerd, dan ben je verplicht om je te laten vaccineren tegen hepatitis B als je bij ons in dienst treedt.

stuur een open sollicitatie

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Open sollicitatie