• NL

Binnenkort wordt u of uw kind opgenomen in ons ziekenhuis voor onderzoek en/of behandeling. Voor veel mensen is dit een spannende gebeurtenis. Wilt u weten wat u kunt verwachten? Lees dan deze informatie zorgvuldig door:


Eten en drinken tijdens uw opname

Bewegen en voldoende eten tijdens uw ziekenhuisopname is belangrijk. Bekijk de menukaarten en lees alles over het vernieuwde voedingconcept van Noordwest bij eten en drinken tijdens opname. Over bewegen tijdens uw opname leest u meer informatie bij 'Beweeg je beter!'.

Verblijft u langer dan 3 dagen in ons ziekenhuis?

Lees dan deze tips om uw herstel te bevorderen.

Onze kwaliteit van zorg

Noordwest Ziekenhuisgroep wil aantoonbare kwaliteit leveren voor zijn patiënten, verwijzers, verzekeraars en voor de maatschappij. Lees meer informatie over de kwaliteit van zorg.

 

 

 

Services van vrijwilligers

Als u tijdelijk in het ziekenhuis verblijft komt er veel op u af. Binnen ons ziekenhuis zijn er circa 650 vrijwilligers die zich inzetten om uw verblijf aangenamer te maken. Lees meer over de services van onze vrijwilligers

Naar huis

Bij meerdaagse opname is de dag van vertrek uit het ziekenhuis niet altijd te voorspellen. Meestal hoort u 1 of 2 dagen van tevoren van uw arts wanneer u wordt ontslagen. Het is belangrijk dat u zich hierop voorbereidt. Lees daarom de informatie ‘Naar huis: wat moet u weten en regelen

Vragen?

Heeft u voor of tijdens uw opname vragen, stelt die dan gerust aan onze medewerkers. We wensen u een voorspoedig verblijf in ons ziekenhuis en hopen dat u snel weer naar huis kunt.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Opname