• NL

Alkmaar: vermoeidheid bij kanker themamiddag

Datum
12-01-2021

Locatie
’t Hospice, Blanckerhofweg 13, 1816 HG Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

  • wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven?
  • hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

Deskundige mevrouw K. Willemse, oncologie-wijkverpleegkundige Evean, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ’t Hospice
De themamiddag wordt gehouden in de kerkzaal van ’t Hospice: Blanckerhofweg 13, 1816 HG Alkmaar. Toegang is gratis.
Vanwege de maatregelen rondom corona gelden tijdens de bijeenkomst de volgende regels:

  • heeft u klachten die bij corona passen? Dan kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomst
  • u draagt bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal een mondkapje, als u plaats heeft genomen mag u het masker afzetten
  • bij chronische hoest en/of niesklachten ontvangt u een medisch masker bij de ingang.
  • bij de ingang noteren wij uw naam en telefoonnummer en desinfecteert u de handen
  • u volgt de looproute zoals aangegeven in de zaal
  • u houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel bij lopen als zitten. De zaal heeft voldoende ruimte om u zich hieraan te houden
     

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden, er geldt een maximum van 25 deelnemers. Om aan te melden kunt u contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 - 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 3e bijeenkomst van een serie van 6 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda