• NL

Den Helder: Kanker en werk themamiddag kanker

Datum
15-03-2023

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over kanker en werk? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Na de diagnose kanker kunt u veel vragen hebben over het oppakken van uw werk. Kunt u dit het beste doen in of na de behandeling van kanker? Hoe gaat u om met de verwachtingen vanuit uw werk en vanuit uzelf? Wat zegt de wet Poortwachter over uw rechten en plichten? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die u kunt hebben. 
Spreker Karin Keppel, medisch maatschappelijk werk Noordwest, gaat in op bovenstaande vragen. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM in Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren de themamiddagen over kanker. Deze themamiddag is de laatste van een serie van 4 bijeenkomsten. De themamiddagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere middag is een deskundige aanwezig. Houdt het agendaoverzicht in de gaten voor een nieuwe reeks themamiddagen. Meer informatie over het Inloophuis vindt u op www.inloophuisdenhelder.nl

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda