• NL

Alkmaar: Kanker en (klein)kinderen themamiddag

Datum
12-02-2019

Locatie
't Praethuys Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over kanker en (klein)kinderen? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom het thema kanker en (klein)kinderen zijn:

  • wat betekent het voor jonge kinderen, pubers en jong volwassenen om een vader, moeder, opa of oma met kanker te hebben?
  • wat vertel je als je kanker hebt?
  • welke reacties zijn er te verwachten en verschilt dat per leeftijd?
  • zijn er manieren om hen te helpen?
     

Deskundige mevr. N. Kleverlaan, psycholoog gespecialiseerd in kinderen, gaat op bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u bij ’t Praethuys aan te melden, via info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 7e bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda