• NL

Den Helder: radiotherapie themamiddag

Datum
14-11-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over radiotherapie bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Ongeveer de helft van alle kankerpatiënten wordt behandeld met radiotherapie (bestraling). Mogelijke  vragen die u kunt hebben over radiotherapie zijn:

  • wat is bestraling nu eigenlijk?
  • wat is de werking en wat zijn de eventuele bijwerkingen?
  • hoe kunt u deze bestralingsperiode zo goed mogelijk doorkomen?

Deskundige Hugo van der Heide, radiotherapeut-oncoloog, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 3e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze websites www.nwz.nl en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda