• NL

Alkmaar: kanker en de (klein)kinderen themamiddag

Datum
03-03-2020

Locatie
't Praethuys, Westerweg 50 Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over het onderwerp kanker en (klein)kinderen? Kom dan naar de themamiddag. U bent van harte welkom.

Programma
Kinderen reageren ieder op hun eigen manier. Wat vertelt u als u kanker hebt en welke reacties zijn te verwachten? Zijn er manieren om hen te helpen? Wat betekent het voor jonge kinderen, pubers en jong volwassenen om een naaste met kanker te hebben?

Deskundige mevrouw N. Kleverlaan, psycholoog gespecialiseerd in kinderen, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ‘t Praethuys
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 9e bijeenkomst van een serie van 12 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda