• NL
Gepubliceerd: 10-04-2020, laatst gewijzigd: 30-04-2020

Reguliere zorg tijdens corona-uitbraak

We merken dat patiënten minder snel contact opnemen met hun huisarts of behandeld arts. Is het ziekenhuis een veilige plek omdat daar ook patiënten met corona liggen? Kan ik veilig in de wachtkamer bij de huisartsenpraktijk zitten? Ik heb een klacht, maar mijn (huis)arts heeft het al zo druk. Begrijpelijk dat mensen zo denken en ongerust zijn. Patiënten, met of zonder het coronavirus, kunnen met hun vragen terecht bij hun huisarts of behandeld arts. Dit is wat Noordwest wil benadrukken. Neem telefonisch contact op met uw huisarts of behandelend arts wanneer u dat normaal gesproken ook zou doen. 

Veilig
Het ziekenhuis heeft al in een vroeg stadium strenge maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo kennen we strenge hygiënevoorschriften en worden de mensen die verschijnselen van corona vertonen gescheiden van de rest. U leest alle maatregelen die Noordwest heeft genomen bij de veelgestelde vragen.

Afspraak en operatie 
De meeste geplande afspraken, ingrepen en operaties gaan momenteel niet door (zijn uitgesteld). Voor sommige patiënten moet een operatie echter wél doorgaan. Het besluit voor welke patiënten dit van toepassing is, wordt weloverwogen genomen door de verantwoordelijke arts. Verandert er iets in uw afspraak dan krijgt u hierover persoonlijk bericht. 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws