• NL
Gepubliceerd: 05-09-2022, laatst gewijzigd: 05-09-2022

Zorgvriendenweek

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 september is het de eerste editie van ‘Zorgvriendenweek’. In deze campagneweek laten vriendenstichtingen en onderzoeksfondsen van de Nederlandse ziekenhuizen zien wat zij doen voor de lokale en nationale patiëntenzorg. Ook Vrienden van Noordwest doet mee aan dit initiatief. Door de handen ineen te slaan ontstaat er landelijke bekendheid, waarmee nieuwe bedrijven en particulieren worden bereikt die de Vriendenstichtingen en fondsen willen steunen. De steun van ambassadeurs, donateurs en sponsoren is namelijk onmisbaar omdat het om wensen gaat die niet vanuit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.

Vrienden van Noordwest
Bent u al bekend met Vrienden van Noordwest? Graag vertellen we u er deze week meer over op social media en/of bezoek de vriendenkraam op:

  • dinsdag 6 september, van 10.00 tot 13.00 uur, in Den Helder (tegenover het bezoekersrestaurant)
  • donderdag 8 september, van 09.30 tot 13.00 uur, in Alkmaar (bij de rode trap)


Vriendenkraam
Op de kraam vindt u meer informatie en leuke cadeautjes. Heeft u een goed idee hoe we het verblijf in het ziekenhuis nog aangenamer kunnen maken? Lever uw idee dan in bij de kraam. Er is ook een winactie. U hoeft zich daarvoor alleen maar in te schrijven voor de digitale Vriendennieuwsbrief om kans te maken op een leuke Vriendenattentie.

In Alkmaar combineren we de Zorgvriendenweek met Beweeg je beter! Zo staan er tussen 11.00 en 13.00 uur verschillende gesponsorde beweegsystemen bij de rode trap. Kom langs en fiets zelf een mooie rit, speel bingo, een potje volleybal of doe een rondje op de kermis.

Mogen we rekenen op uw hulp?
Wist u dat ook u Vrienden van Noordwest op heel veel verschillende manieren kunt ondersteunen? Dit kan bijvoorbeeld door:


We hopen op uw hulp!

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws