• NL
Gepubliceerd: 27-10-2022, laatst gewijzigd: 28-10-2022

Wijzigingen parkeren locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep voert een aantal wijzigingen door met betrekking tot parkeren op locatie Alkmaar. Het huidige parkeersysteem wordt vervangen, er worden nieuwe slagbomen, in- en uitrijterminals en betaalautomaten geplaatst. Ook gelden er na 1 november andere parkeertarieven.

Werkzaamheden op het terrein
In de periode van 31 oktober tot 14 november worden er op de parkeerterreinen nieuwe slagbomen, in- en uitrijterminals en betaalautomaten geplaatst. De parkeerterreinen blijven toegankelijk. Het kan voorkomen dat al het verkeer door de inrit of uitrit wordt geleid. In dat geval is er een verkeersregelaar aanwezig.

Nieuw parkeer- en betaalsysteem
De betaalautomaten worden ook vervangen. Het nieuwe parkeer- en betaalsysteem werkt iets anders dan voorheen.

  • Bij het inrijden wordt uw kenteken gescand. Als u betaald heeft bij de betaalautomaat gaat de slagboom open op basis van kentekenherkenning.  
  • Bij de betaalautomaten kunt u contactloos betalen met uw pinpas of de betaalapp op uw telefoon. De QR-code op uw parkeerkaart kunt u scannen bij de automaat.
  • Er zijn twee betaalautomaten waar u contant kunt betalen. Deze zijn geplaatst in de hal bij de hoofdingang en in de hal bij ingang Metiusgracht.


Wijziging parkeertarieven
Per 1 november worden de parkeertarieven op de parkeerterreinen van Noordwest gelijk getrokken met de tarieven die de gemeente Alkmaar hanteert. Meer informatie over de tarieven vindt u op de pagina over parkeren op onze website.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws