• NL
Gepubliceerd: 12-06-2024, laatst gewijzigd: 12-06-2024

Jaarresultaat 2023

Zoals ieder jaar brengen we rond deze periode ons jaarverslag uit. We zijn trots op de resultaten over het afgelopen jaar. In Den Helder openden we weer enkele nieuw verbouwde afdelingen en ook in Alkmaar zien we nieuwbouw zichtbaar vorderen. Ook hebben we weer mooie stappen gezet op het gebied van digitalisering en duurzaamheid. Financieel zien we een positief resultaat van €15,5 miljoen euro.

Trots
Als we terugblikken op het afgelopen jaar, zijn we bijzonder trots op wat er is gepresteerd. De toewijding en professionaliteit van onze medewerkers was geweldig, zelfs te midden van de vele uitdagingen waar we mee te maken hebben zoals de toenemende zorgvraag en arbeidsmarktkrapte. Alle waardering dus voor al die Noordwesters die zich ook in 2023 met overgave hebben ingezet voor Noordwest en onze patiënten. 

Positief financieel resultaat
Over 2023 schrijven we een positief financieel resultaat van €15,5 miljoen. Dit resultaat helpt ons om ook in de toekomst financieel gezond te blijven. Zoals voorgaande jaren ook vermeld, is dit goede resultaat mede te danken aan de relatief lage huisvestingskosten in de huidige situatie. Het behaalde resultaat is belangrijk omdat het ons in staat stelt om niet alleen de stijgende kosten op te vangen, maar ook om verder te investeren in onze medewerkers, gebouwen en duurzaamheid en daarmee goede en toegankelijke zorg voor inwoners van onze regio.  

Meer informatie
Bekijk het jaarverslag en de jaarrekening 2023.
 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws