• NL
Gepubliceerd: 07-07-2017, laatst gewijzigd: 07-07-2017

Bereikbaarheid ziekenhuis Den Helder UPDATE

Ingangen ziekenhuis weer bereikbaar (update 7 juli)

De bestratingswerkzaamheden voor ons ziekenhuis zijn zo goed als afgerond. Onze ingangen zijn weer normaal bereikbaar en de weg is weer goed begaanbaar.

 

Update bericht vanaf 2 juni:

Tijdelijke afsluiting hoofdingang voor autoverkeer

Vanaf vrijdag 2 juni is de hoofdingang van ons ziekenhuis afgesloten van alle autoverkeer. Op dat moment is dat deel van de Huisduinerweg en het riool én de bestrating en rioolaansluitingen direct voor onze hoofdingang aan de beurt om vervangen te worden. Het halen en brengen van mensen (ook voor taxichauffeurs) verplaatsen we in die periode naar de polikliniekingang. Fietsers en voetgangers kunnen de hoofdingang wel bereiken. 

 

Oorspronkelijk bericht:

De wegwerkzaamheden aan de Huisduinerweg in Den Helder gaan vanaf woensdag 31 mei de tweede fase in. Dit betekent dat de uitgang van het ziekenhuis weer open gaat en dat de routing over het ziekenhuisterrein weer normaal is.

Eenrichting

Op de Huisduinerweg geldt tijdens deze fase eenrichtingsverkeer tussen de Timorlaan richting de ingang van parkeerterrein van het ziekenhuis. Het ziekenhuisterrein is wel te bereiken vanaf Huisduinen maar doorrijden naar de Timorlaan of Oud-Den Helder is niet mogelijk.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws