• NL
Gepubliceerd: 25-04-2018, laatst gewijzigd: 25-04-2018

Update: Noordwest weer telefonisch bereikbaar

Update 14.23 uur

De interne telefonie is inmiddels ook hersteld. Dit betekent dat alles weer werkt zoals we gewend zijn. Nu de telefonieomgeving weer werkt, is het zaak herhaling te voorkomen. Punt van aandacht hierbij is ook de storing van een aantal weken geleden.


Update, 13.00 uur

Zojuist is ons externe telefoonverkeer weer hersteld. Dit betekent dat u ons weer op de normale wijze kunt bereiken.

De volgende stap is ook het interne telefoonverkeer binnen het ziekenhuis te herstellen. Het interne telefoonverkeer binnen het ziekenhuis ondervindt nog wel hinder. De volgende stap is ook dit te herstellen. We treffen hiervoor nu de voorbereidingen en houden u op de hoogte.


Oorspronkelijke bericht, 11.45 uur

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft momenteel te maken met een storing in het telefoonnetwerk. Hierdoor zijn locaties Alkmaar, Heerhugowaard, Noordwest Academie, Noordwest Pijncentrum en Texel slecht bereikbaar en wordt de verbinding soms verbroken. Dit geldt niet alleen voor externe telefonie, maar ook voor interne telefonie. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. We verwachten rond 12.45 uur een update te kunnen geven.

Gevolgen
Ondanks dat het telefoonverkeer ernstig beperkt is, zijn er voldoende mogelijkheden de zorg veilig en verantwoord doorgang te laten vinden. De ambulancedienst, huisartsen en verloskundigen kunnen ons bereiken via een noodnummer. Ook zijn er maatregelen getroffen waardoor intern telefoonverkeer in voldoende mate is gefaciliteerd. Dit maakt dat onze spoedeisende hulp open blijft en operaties en spreekuren doorgang vinden.

Meer nieuws
Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. We verwachten rond 12.45 uur een update te kunnen geven.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws