• NL
Gepubliceerd: 05-11-2018, laatst gewijzigd: 05-11-2018

Bergen Bruist voor StoryWall (update)

Update maandag 5 november

Met het goede doelen evenement Bergen Bruist heeft Lionsclub Bergen op zaterdag 3 november ruim 16.000 euro ingezameld. Hiermee kunnen we voor onze kinderafdeling en voorbereidingsruimten van de operatiekamers in Alkmaar en Den Helder maar liefst 3 StoryWalls aanschaffen. We zijn ontzettend blij met dit geweldige bedrag. Lionsclub Bergen en sponsors heel hartelijk dank!

Originele bericht 10 september

De Lionsclub Bergen organiseert jaarlijks een evenement waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar is dat ‘Bergen Bruist’ op zaterdag 3 november in de Ruïnekerk in Bergen. Bergen Bruist omvat een verrassend concert bestaande uit een populair klassiek optreden en een licht entertainment optreden. Het thema is: ‘Kinderen zonder angst geopereerd’. De volledige opbrengst van het evenement komt ten goede aan een StoryWall voor de kinderafdeling en/of de voorbereidingsruimte van de operatiekamers van Noordwest in Alkmaar en Den Helder.

StoryWall
Opname en behandeling in een ziekenhuis zijn voor kinderen indrukwekkende gebeurtenissen. Studio Bleep uit Groningen heeft een tool ontwikkeld waardoor een kind ontspannen een operatie of onderzoek in gaat: de ‘StoryWall’. Kinderen kunnen hierbij met behulp van een app op hun smartphone of tablet de kleurige afbeeldingen op speciaal behang (de StoryWall) laten bewegen en daar spelletjes mee doen. Dit zorgt voor afleiding en maakt een onderzoek of operatie minder spannend.

Aanmelden en meer info
De toegangsprijs voor Bergen Bruist bedraagt € 60,- per persoon. Naast toegang tot het concert ontvangen gasten bij binnenkomst een Bergen Bruist bubbels, koffie met gebak tijdens de pauze en een drankje en hapje tijdens de afterparty. Dit verrassende evenement meemaken en daarmee een bijdrage leveren aan de realisatie van de StoryWalls kan door aanmelding via www.bergenbruist.nl Daar is, naast de verschillende sponsorpakketten, ook meer informatie te vinden.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws