• NL
 ziektebeeld

Geen ziektebeelden gevonden.

 specialisme
 folders
Geen folders gevonden.
 info

Wanneer u bij de fysiotherapeut komt zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Daarna wordt er een onderzoek gedaan. Aan de hand daarvan bekijken we samen met u waaraan gewerkt kan gaan worden. Ook zal er dan een overleg met de revalidatiearts en het behandelteam plaatsvinden waarin wordt besproken of er wel of niet tot behandeling zal worden overgegaan.

De behandeling zal gericht zijn op (gedeeltelijk) herstel, verbetering en/of het leren omgaan met beperkingen. Zo nodig wordt advies gegeven met betrekking tot loophulpmiddelen, protheses en orthesen.

U wordt in principe individueel behandeld. We verwachten naast actieve deelname in de therapie van u dat u ook thuis oefent.

Hoe kunt u zich voorbereiden op fysiotherapie bij revalidatie?
Trek voor het onderzoek gemakkelijk zittende kleding aan (geen korte rokjes, strakke spijkerbroeken), sportschoenen of schoenen zonder hak zijn handig. Voor een deel van het onderzoek is het noodzakelijk dat u alleen ondergoed draagt.
Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een kleedruimte en/of douche. Handdoeken zijn voor algemeen gebruik aanwezig.

Wat kunt u verwachten na fysiotherapie bij revalidatie?
Het kan handig zijn om tijdens de therapie tips en adviezen op te schrijven zodat u dit nog eens na kunt lezen wanneer de therapie afgerond is.
Het is belangrijk het effect van de therapie zo goed mogelijk te behouden. Dit kan in de vorm van sporten, beweegactiviteiten en/of huiswerkoefeningen. Tijdens de therapie zal ook ter sprake komen wat voor u de beste vorm is.

Websites

Geen websites gevonden.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Fysiotherapie bij revalidatie