• NL
P.H.A.F. (Paul) Nagel
Functie
chirurg
Specialisatie
traumachirurgie
Aandachtsgebied
traumachirurgie, sport, brandwonden, liesbreukchirurgie
Opleiding
St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg, Radboud UMC Nijmegen (2001-2007). VUmc Ansterdam fellowship traumachirurgie (2007-2008)
BIG-nummer
49048447601
Afdelingen

 

Dr. Nagel is werkzaam als chirurg bij Chirurgen Noordwest. Dit is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Onze chirurgen kunnen op deze 3 locaties werkzaam zijn.

‘Snel handelen en beslissen wanneer het moet, maar ook de tijd nemen wanneer het kan. Dat is waar het om gaat binnen de traumachirurgie. Een dynamisch vakgebied waarbij je soms onder druk de juiste beslissingen moet nemen. Maar daarnaast moet er bovenal tijd zijn voor het luisteren, uitleggen en begeleiden van patiënten.

De traumachirurgie betreft vaak gezonde mensen die uit een zelfstandig werkbaar leven komen. Het hervatten van werk en sport zijn een belangrijk multidisciplinair onderdeel van het na-traject. Daarnaast is er ook aandacht voor acceptatie wanneer dit niet tot de mogelijkheden behoort.

Naast de traumachirurgie zet ik mij ook in voor de algemene chirurgie waaronder de liesbreukchirurgie. Hierbij ligt de focus op de behandeling middels een kijkoperatie.’

Quote uit zorgkaartnederland.nl over dr. Nagel
“Trefwoorden m.b.t. deze chirurg, sterke communicatie naar patiënt, checkt alles persoonlijk in OK (was ik nog bij kennis), warm mens, goede nazorg en genezingstips, en weinig uitloop in agenda”.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: P.H.A.F. (Paul) Nagel