• NL
T. (Tamara) Drost - de Bruijn
Functie
ergotherapeut
Aandachtsgebied
Kinderen, tieners met onbegrepen pijnklachten, volwassenen met Whiplash Associated Disorder (WAD)
Opleiding
Ergotherapie
Afdelingen

 

‘In 1995 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en sinds 1997 werkzaam op de afdeling revalidatie in Noordwest. Na mijn opleiding ben ik begonnen als ergotherapeut in de ouderenzorg en volwassenrevalidatie. Destijds was mijn wens om ook met kinderen te gaan werken. Deze kans heb ik in Noordwest gekregen. Als ergotherapeut zoek ik samen met de patiënt naar mogelijkheden en oplossingen om de dingen die voor de patiënt belangrijk zijn te kunnen (blijven) doen. Zo kan het zijn, dat ik het ene moment met een kind bezig ben om zijn veters te leren strikken en het andere moment met iemand een rondje fiets door de stad om te kijken of veilig fietsen in het verkeer mogelijk is.

Elke dag is anders en dat maakt het werk voor mij nog steeds leuk en uitdagend. Daarnaast is het werken in een multidisciplinair team voor mij een meerwaarde. De patiënt staat centraal en ieder kijkt vanuit een andere invalshoek naar de patiënt. We vullen elkaar aan waar nodig.

Ik vind het belangrijk om mij verder te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig nascholingen en cursussen. Vanuit onze afdeling revalidatie ben ik actief betrokken bij ontwikkelingen binnen het ‘Passend Onderwijs’ in onze regio.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: T. (Tamara) Drost - de Bruijn