• NL

Alkmaar: informatiestand gehoorproblemen

Datum
20-09-2023

Locatie
naast ingang poli KNO (017)

Tijdstip
10:00 - 12:00 uur

Doelgroep

Wilt u meer weten over gehoorproblemen, zoals slechthorendheid en duizelingen (evenwichtsorgaan)? En hoe u met deze problemen verder kan? Bezoek dan de informatiestand van de patiëntenfederatie Hoormij-NVVS, op onze locatie in Alkmaar.

Gratis informatie
Bij deze stand kunt u gratis informatie krijgen over verschillende gehooraandoeningen zoals slechthorendheid, overgevoeligheid voor geluiden, ziekte van ménière en oorsuizen. Ook kunt u informatie krijgen over praktische zaken bij de aanschaf van hoortoestellen.
Van 10:00 tot 12:00 uur zijn ervaringsdeskundigen van de stichting aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U vindt de informatiestand naast de ingang van de polikliniek KNO, huisnummer 017. Deze polikliniek is goed bereikbaar via de ingang Metiusgracht.

Schrijftolk
Tijdens dit inloopspreekuur heeft Stichting Hoormij een schrijftolk te gast. Een schrijftolk kan u begeleiden naar een gesprek met bijvoorbeeld een notaris, maar ook een vergadering of een verjaardag. Bij de informatiestand kunt u informatie krijgen over de mogelijkheden en uw rechten daarbij. 

Patiëntenfederatie Hoormij-NVVS
Meer informatie over Stichting Hoormij kunt u vinden op de website www.stichtinghoormij.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda