• NL

Informatiebijeenkomst HIP-opleiding

Datum
14-02-2024

Locatie
Noordwest locatie Alkmaar, Pieter van Foreestzaal

Tijdstip
16:00 - 19:00 uur

Doelgroep
scholieren/toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers

Op woensdag 14 februari 2024 organiseert de Noordwest Academie van 16.00 uur tot 19.00 een informatiebijeenkomst over de vierjarige hbo-opleiding Verpleegkunde in de praktijk (HIP). Deze vindt plaats in de Pieter van Foreestzaal bij Noordwest Ziekenhuis (locatie Alkmaar). De inloop is vanaf 16.00 uur en om 16.30 uur start de bijeenkomst. Natuurlijk zijn ouders en verzorgers van harte welkom om ook hierbij aanwezig te zijn. Docenten, praktijkopleiders en studenten zullen graag al je vragen beantwoorden.

Leren & werken
Tijdens de HIP-opleiding volg je gedurende vier jaar onderwijs op Hogeschool Inholland. Je loopt alle praktijkstages binnen Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar of Den Helder. De eerste twee jaar van de opleiding volg je de voltijdse route. Je loopt dan stage op één verpleegafdeling binnen Noordwest Ziekenhuisgroep. Tijdens het derde en het vierde leerjaar volg je de deeltijd route. Je krijgt een contract van 32 uur per week en werkt dan volgens rooster op een verpleegafdeling binnen Noordwest Ziekenhuisgroep.

Aanmelden 
Ben je geïnteresseerd om te komen? Meld je aan via e-mail verpleegkundigeworden@nwz.nl! Voor het adres en de route naar Noordwest Ziekenhuis, klik hier. Binnen het ziekenhuis kun je de bewegwijzering volgen naar de Pieter van Foreestzaal. 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda