• NL

Alkmaar: vermoeidheid bij kanker themamiddag

Datum
24-09-2019

Locatie
't Praethuys, Westerweg 50 Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

  • wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven?
  • hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

Deskundige mevrouw K. Willemse, oncologie-wijkverpleegkundige Evean, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ‘t Praethuys
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 1e bijeenkomst van een serie van 12 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl

 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda