• NL

Alkmaar: hormoontherapie bij prostaatkanker themamiddag

Datum
05-11-2019

Locatie
't Praethuys, Westerweg 50 Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormoontherapie bij prostaatkanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Eén van de mogelijke behandelingen bij prostaatkanker is hormoontherapie. De volgende vragen staan deze middag centraal: wat is hormoontherapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe kunt u daar mee om gaan?

Deskundige mevrouw I. Dijkstra, casemanager urologische oncologie Noordwest, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ‘t Praethuys
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 - 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 3e bijeenkomst van een serie van 12 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is te vinden in de agenda en op www.praethuys.nl

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda