• NL
Gepubliceerd: 03-03-2023, laatst gewijzigd: 08-03-2023

Landelijke actiedag op donderdag 16 maart

De onderhandelingen over een nieuwe cao voor de ziekenhuizen hebben nog geen resultaat opgeleverd. De vakbonden hebben daarom bekendgemaakt dat donderdag 16 maart medewerkers op meerdere afdelingen en poliklinieken in Noordwest Ziekenhuisgroep actie gaan voeren en niet bereikbaar zijn. Het betreft afdelingen in onze ziekenhuislocaties in Alkmaar en Den Helder, locatie Schagen, Pijncentrum Noordwest in Alkmaar en de Labotheek in Alkmaar. De spoedeisende zorg gaat altijd door.

Afspraak verplaatsen
Patiënten die donderdag 16 maart een afspraak hebben die niet door kan gaan, krijgen uiterlijk maandag 13 maart persoonlijk bericht. Er wordt een nieuwe afspraak gepland. Wij begrijpen dat dit voor de desbetreffende patiënten heel vervelend is. Heeft u geen bericht ontvangen? Dan gaat uw afspraak gewoon door.

Met het actiecomité hebben we afgesproken dat de reeds geplande operaties van oncologie-patiënten en dialyse gewoon door gaan.  De zorg op de verpleegafdelingen aan opgenomen patiënten gaat gewoon door. De veiligheid van patiënten en medewerkers blijft gewaarborgd.

Nogmaals: hoort u niets van het ziekenhuis, dan gaat uw afspraak gewoon door.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws