• NL
Gepubliceerd: 20-09-2023, laatst gewijzigd: 20-09-2023

Koninklijke onderscheiding Floor Haak bij afscheid Noordwest Ziekenhuisgroep

Floor Haak, na een lange loopbaan in de gezondheidszorg met pensioen gegaan, werd tijdens haar afscheidsreceptie op woensdag 20 september 2023 verrast met de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Anja Schouten reikte de onderscheiding uit in de Sint Laurenskerk in Alkmaar. 

Haar hele leven werkte Floor in de gezondheidszorg en zette zich ook in als vrijwilliger. Woensdag 20 september jl. nam zij afscheid van Noordwest en haar werkzame leven op deze bijzondere dag. Haar buitengewone verdiensten leidden tot de voordracht voor deze koninklijke onderscheiding.

De voordracht was het resultaat van haar belangrijke bijdragen aan de verbetering van de zorg in Nederland. Floor Haak werd erkend als iemand die zich langdurig voor de samenleving heeft ingezet en anderen heeft gestimuleerd, zoals bepaald in het Ordereglement (art. 2.2.a). Bovendien verrichtte ze werkzaamheden die van bijzondere waarde waren voor de samenleving, wat leidde tot haar benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau door Zijne Majesteit de Koning.

Deze welverdiende onderscheiding is een erkenning van haar toewijding en onschatbare bijdragen aan de gezondheidszorg en de samenleving. Wij feliciteren Floor van harte met deze hoogste eer.

Floor Haak ontvangt de koninklijke onderscheiding van burgemeester Anja Schouten

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws