• NL
Gepubliceerd: 07-03-2024, laatst gewijzigd: 07-03-2024

Word lid van onze kinderadviesraad!

‘Ik ben Bram en zit in de landelijke kinderadviesraad. Ik vind het belangrijk dat er in Noordwest Ziekenhuisgroep ook een kinderadviesraad (KAR) komt. Als lid van deze raad kun je meedenken en advies geven over de zorg, die nodig is voor kinderen die in dit ziekenhuis verblijven’. 

We zijn op zoek naar jou
Heb jij wel eens in het ziekenhuis gelegen? Of er een arts (medisch specialist) bezocht? Of vind je het gewoon leuk om over de zorg voor zieke kinderen te praten en advies te geven? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Kom in onze kinderadviesraad
Heb jij ervaring met het ziekenhuis zelf als patiënt of je broer(tje) of zus(je)? Ben jij tussen de 10 en de 18 jaar en wil je meehelpen het verblijf voor kinderen leuker en misschien wel makkelijker te maken? Kom in onze kinderadviesraad. 

Kinderadviesraad
Een kinderadviesraad is een groep kinderen/jongeren die in het ziekenhuis opkomt voor de stem van het kind. Zo kun je gevraagd/ ongevraagd advies geven over bijvoorbeeld onze nieuwbouw, voorzieningen en zorgprocessen. De raad komt 5 à 6 keer per jaar bij elkaar. Als lid van de kinderadviesraad (KAR) help jij niet alleen Noordwest om nog betere zorg te geven, maar help je alle kinderen die bij ons komen. 

Belangstelling?
Voor meer informatie of als je zin hebt om lid te worden van de kinderadviesraad, stuur een e-mail naar kar@nwz.nl.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws