• NL
J.A. (Joost) Bekken
Functie
chirurg
Specialisatie
vaatchirurgie
Aandachtsgebied
endovasculaire behandelingen, perifeer arterieel vaatlijden, carotischirurgie, aortachirurgie, shuntchirurgie
Opleiding
Maasstad Ziekenhuis en Erasmus Medisch Centrum 2013-2019, Fellow Vaatchirurgie Rijnstate Ziekenhuis 2019-2020, Fellow of the European Board of Vasculair Surgery (FEBVS)
BIG-nummer
99913985301
Afdelingen

 

Dr. Bekken is sinds 2020 werkzaam bij Chirurgen Noordwest.nl. Chirurgen Noordwest is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. De chirurgen kunnen op deze 3 locaties werkzaam zijn.

'Wat mij aanspreekt aan de vaatchirurgie is dat er tegenwoordig veel verschillende behandelmogelijkheden zijn. Enerzijds in de vorm van medicijnen of fysiotherapie, anderzijds met dotterbehandelingen, stents of een operatie. Omdat iedere patiënt anders is en andere voorkeuren en wensen heeft, is de uitdaging om samen met de patiënt voor díe behandeling te kiezen, die voor hem of haar tot het beste resultaat leidt.

Binnen de vaatchirurgie in Noordwest wordt veel onderzoek gedaan naar nieuwe en innovatieve behandelmethodes. Op die manier blijven we up-to-date en kunnen we voortdurend de nieuwste technieken gebruiken om de patiënt optimaal te behandelen.

Daarnaast is het zo dat vaatchirurgie bij uitstek een vak is, waar samenwerking met andere zorgverleners belangrijk is. Hiertoe behoren onder andere radiologen, internisten, revalidatieartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, operatieassistenten, wondverpleegkundigen en vele anderen. Binnen Noordwest is deze onderlinge samenwerking uitstekend, zodat wij als team de best mogelijke zorg voor u kunnen leveren.’

Promotieonderzoek
Promotieonderzoek naar dotterbehandelingen van de bekkenslagader

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: J.A. (Joost) Bekken