• NL
R. (Roger) Ingelse
Functie
technisch oogheelkundig assistent
Afdelingen

 

‘In 1997 begon ik als instellingskok in het Helderse ziekenhuis. Dat mijn loopbaan een grote omslag ging maken bleek zo’n 5 jaar later. Mijn functie hield op te bestaan en ik maakte de overstap naar de afdeling oogheelkunde. Ik voelde me daar gelijk op m’n plek. Het ziekenhuis bood mij de kans de opleiding tot technisch oogheelkundig assistent (TOA) te volgen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van gehad.

TOA is een leuk en afwisselend beroep. Ik ondersteun de spreekuren van de oogartsen en doe allerlei oogheelkundige onderzoeken. Deze onderzoeken zijn belangrijk voor de oogartsen om een diagnose vast te kunnen stellen. Dat ik op deze wijze kan bijdragen aan goede zorg voor onze patiënten vind ik heel waardevol. Daarnaast maakt het contact met de patiënten elke dag en elk spreekuur anders.

Ik ben er trots op te werken bij Noordwest Ziekenhuisgroep en in het bijzonder op de afdeling oogheelkunde. We hebben een leuk en enthousiast team en we werken samen met ambitieuze oogartsen: uitdaging genoeg!’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: R. (Roger) Ingelse