• NL
M.A. (Michiel) Schreve
Functie
chirurg
Specialisatie
vaatchirurgie, schildklierchirurgie, liesbreuken
Opleiding
Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en Academisch Medisch Centrum 2004-2010. Vervolgopleiding vaatchirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam. Fellow of the European Board of Vasculair Surgery (FEBVS)
BIG-nummer
19060038701
Afdelingen

 

Dr. Schreve is werkzaam als chirurg bij Chirurgen Noordwest. Dit is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Onze chirurgen kunnen op deze 3 locaties werkzaam zijn.

‘Wat mij enorm aanspreekt binnen de chirurgie is het doelgerichte karakter van het vak waarbij altijd wordt gezocht naar een heldere “maakbare” oplossing. Het is ook een afwisselend vak waarbij je voor elke patiënt een unieke oplossing zoekt. Deze oplossing is er niet altijd maar we streven er wel naar.

De vaatchirurgie is bij uitstek een praktisch vak en is volop in ontwikkeling. Door de komst van nieuwe technieken, prothesen en stents wordt ik continue uitgedaagd. Een voorbeeld hiervan is de ClariVein methode. Dit is de nieuwste techniek om spataderen uit te schakelen. Samen met collega’s heb ik hier veel onderzoek naar verricht.

Met veel plezier oefen ik mijn vak uit en ben ik trots dat ik mijn werk kan doen in een team met veel ambitieuze collega’s om mij heen. Samen willen we er voor u zijn!’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: M.A. (Michiel) Schreve