• NL
dr. S. Vrijaldenhoven
Functie
internist-oncoloog
Specialisatie
oncologie
Aandachtsgebied
borst- en darmkanker, urologische en gynaecologische vormen van kanker
Opleiding
Geneeskunde, VUMC; Interne geneeskunde, AMC; Oncologie, AMC en Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis
BIG-nummer
29058478701
Afdelingen

 

'In tijden van onzekerheid, probeer ik een houvast te zijn voor mijn patiënten.

Kanker is een zeer ingrijpende diagnose. Niet alleen voor de patiënt zelf, maar ook voor hun omgeving. Ik voel het als mijn missie om voor elk individu, elke dag weer, zo veel mogelijk helderheid te scheppen. Om mijn kennis te delen en zo samen tot een persoonlijk behandelplan te komen. Ieder mens is anders, dus verdient ook iedere patiënt een individuele benadering.

Gelukkig werk ik in een ziekenhuis waar alle geneesmiddelen gegeven kunnen worden die nodig zijn, ook de dure medicijnen. Daarnaast ben ik lokaal hoofdonderzoeker van een aantal nationale en internationale studies. Zo help ik mee om de kennis over deze ziekte en de behandelmogelijkheden te vergroten. Ook is het een manier om de allernieuwste, hoopgevende, geneesmiddelen voor onze patiënten beschikbaar te hebben en hier al ervaring mee op te doen, nog voordat ze vrij op de markt verkrijgbaar zijn.

Meedoen aan onderzoek en zorgen dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen vind ik erg belangrijk in mijn vak. Maar minstens zo belangrijk vind ik het om de tijd en rust te nemen die iemand nodig heeft, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.'

 

Onderzoek:
Translationeel genexpressie onderzoek in leiomyosarcomen, Stanford University, California, USA

 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: dr. S. Vrijaldenhoven